Hunting-shop.cz

Hunting-shop BAZAR

Hunting-shop FOTOGALERIE

AFARS - Ready made clothing for hunting

Strelci.com

Gunlex.cz

Awald.sk

Irský teriér

Přihlásit se
Vaše jméno/přezdívka:
Vaše heslo:

> registrace
> zapomenuté heslo

Lovecká kuchařka, zvěřinové recepty

Recept měsíce - Zvěřinový guláš

vložil/a: Jirka | vloženo 13. 02. 2012, 12:44:03 | reakce: 0 | počet zobrazení: 3278

Recept měsíce - Zvěřinový guláš

Klasika na internetové TV VideaPro.cz.
Zvěřinový guláš tak jak má být naučí šéfkuchař restaurace Stará myslivna pan Tomáš Záhorský.
DOBROU CHUŤ!

VIDEO ZDE: http://www.videapro.cz/…inovy-gulas/

Recept měsíce - Bažant s kaštanovou nádivkou

vložil/a: Jirka | vloženo 08. 12. 2011, 21:38:28 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1385

Recept měsíce - Bažant s kaštanovou nádivkou

Další zajímavý videorecept k vyzkoušení.

VIDEO ZDE: http://www.videapro.cz/…ou-nadivkou/

Zvěřinový recept - Zajíc na smetaně

vložil/a: | vloženo 21. 11. 2011, 08:34:26 | reakce: 0 | počet zobrazení: 2944

Zvěřinový recept - Zajíc na smetaně

Video-recept - Stará myslivna Konopiště.
Připravil mistr šéfkuchař pan Pavel Vrbka.

Zvěřinový recept - výpečky z divočáka, staročeské červené zelí a bramborový knedlík

vložil/a: | vloženo 14. 11. 2011, 10:23:22 | reakce: 1 | počet zobrazení: 6485

Zvěřinový recept - výpečky z divočáka, staročeské červené zelí a bramborový knedlík

Video-recept z restaurace Stará myslivna - Konopiště.
Výpečky z divočáka pro Vás připravil šéfkuchař pan Filip Bárta.

Zvěřinová paštika

vložil/a: | vloženo 05. 11. 2011, 17:59:55 | reakce: 1 | počet zobrazení: 4434

Zvěřinová paštika

Video-recept z Konopiště. Připravuje mistr šéfkuchař pan Pavel Vrbka.

Bažantí paštika

vložil/a: | vloženo 22. 05. 2011, 08:06:09 | reakce: 1 | počet zobrazení: 3282

Bažantí paštika

Video-recept od šéfkuchařů z Konopiště, restaurace Stará Myslivna.
Bažantí paštika - názorný návod na její přípravu.

Kapr z konopišťského rybníka

vložil/a: petra | vloženo 10. 05. 2011, 14:10:24 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1426

Kapr z konopišťského rybníka

Kapr z konopišťského rybníka, pečený s rajčaty, cibulí a česnekem pro Vás připravil mistr šéfkuchař Tomáš Záhorský z restaurace Stará myslivna, Konopiště.

Zvěřinový recept - Jelení rostbeef

vložil/a: petra | vloženo 24. 02. 2011, 14:22:23 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1672

Zvěřinový recept - Jelení rostbeef

Jelení rostbeef s avokádovou hořčicí - zvěřina v úpravě, kterou připraví mistr šéfkuchař Tomáš Záhorský z restaurace Stará myslivna, Konopiště.

Zvěřinový recept - Pečený bažant

vložil/a: petra | vloženo 20. 01. 2011, 13:36:31 | reakce: 0 | počet zobrazení: 2373

Zvěřinový recept - Pečený bažant

Pečený bažant na červeném víně se slaninou a divokým kořením, kysaným zelím a šťouchanými brambory.
Tento zvěřinový video-recept připravil mistr šéfkuchař Tomáš Záhorský z restaurace Stará myslivna, Konopiště.

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou

vložil/a: petra | vloženo 02. 02. 2010, 17:33:24 | reakce: 0 | počet zobrazení: 3135

Suroviny:
Na 4 porce potřebujete: 400g kančí kýta bez kosti, 60g tuk, 60g kořenová zelenina, 60g rybízová zavařenina, 40g brusinky kompotové, 40g pomeranč, 8g křen, 20g hladká mouka, 12g sůl, 0,8g divoké koření, 40g cibule, 12g anglická hořčice, 0,4g muškátový oříšek, 2cl červené víno.

Bažant po českém způsobu

vložil/a: petra | vloženo 02. 02. 2010, 17:26:11 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1669

Suroviny:
Na 4 porce potřebujete: 1320g bažant, 40g slanina, 40g bílá husí játra, 20g máslo, 60g tuk, 20g lanýže, 8g hladká mouka, 12g sůl, 0,8g pepř a nové koření, 40g cibule

Bažant pečený s bramborovou kaší

vložil/a: petra | vloženo 02. 02. 2010, 17:21:33 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1309

Suroviny:
bažant, sůl, 60g slaniny, 3 zrnka pepře, cibule, 40g másla, 20g hladké mouky

Bažant pečený na rožni

vložil/a: petra | vloženo 02. 02. 2010, 17:20:28 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1392

Suroviny:
Na 4 porce potřebujete: 1320g bažant, 60g slanina, 20g máslo, 40g tuk, 8g hladká mouka, 12g sůl, 0,4g pepř mletý

Paštika z bažanta

vložil/a: petra | vloženo 02. 02. 2010, 17:19:28 | reakce: 0 | počet zobrazení: 2477

Suroviny:
Na 4 porce potřebujete: 1000g bažant, vepřový bůček 100g, 80g slanina, 100g bílá husí játra, 32g vejce, 20g lanýže, 40g cibule, 4g smetana (12%), 12g sůl, 0,8g paštikové koření, 60g tuk, (0,8g koňak)

Divoká husa, kachna na víně

vložil/a: petra | vloženo 02. 02. 2010, 17:18:44 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1772

Suroviny:
Na 4 porce potřebujete: 1880g kachna, nebo husa, 60g tuk, 60g kořenová zelenina, 40g rybízová zavařenina, 12g brusinky, 40g citrón, 32g hladká mouka, 20g cukr, 12g sůl, 0,8g divoké koření, 2g ocet (8%), cibule 40g, 2cl červené víno

Divoká husa, kachna pečená po tyrolsku

vložil/a: petra | vloženo 02. 02. 2010, 17:17:07 | reakce: 0 | počet zobrazení: 2664

Suroviny:
Na 4 porce potřebujete: 1880g kachna, nebo husa, 20g máslo, 60g tuk, 60g kořenová zelenina, 120g jablka, 20g rybízová zavařenina, 8g hladká mouka, 20g cukr, 12g sůl, 0,8g divoké koření, 2cl červené víno

Divoká husa, kachna pečená na slanině

vložil/a: petra | vloženo 02. 02. 2010, 17:07:44 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1813

Suroviny:
4 porce potřebujete: 1880g kachna, nebo husa, 60g slanina, 20g máslo, 60g tuk, 60g cibule, 8g hladká mouka,12g sůl, 0,8g divoké koření

Jelení guláš s chlebem

vložil/a: petra | vloženo 01. 02. 2010, 17:36:02 | reakce: 0 | počet zobrazení: 2905

Suroviny:
Suroviny: 800g předního jeleního masa, 60g sádla (nebo oleje), 1 velká cibule, mletá červená paprika, mletý pepř, sůl, 1-2 stroužky česneku, trochu majoránky a kmínu, 40g hladké mouky, 1dl červeného vína

Kančí kýta se šípkovou omáčkou

vložil/a: petra | vloženo 01. 02. 2010, 17:34:33 | reakce: 3 | počet zobrazení: 3685

Suroviny:
Na 4 porce potřebujete: 400g kančí kýta bez kosti, 20g máslo, 60g tuk, 60g kořenová zelenina, 60g šípková zavařenina, 40g citron, 40g hladká mouka, 20g cukr, 12g sůl, 1,2g divoké koření, 40g cibule, 0,8g mletá skořice, 2cl ocet (8%), 2cl červené víno.

Bažant na smetaně s houskovým knedlíkem

vložil/a: petra | vloženo 01. 11. 2009, 18:49:43 | reakce: 0 | počet zobrazení: 2770

Suroviny:
bažant, 40g másla, půl cibule, sůl, 50g slaniny, několik zrnek pepře, 20g másla na potírání, 2,5 dl kyselé smetany, citrónová šťáva a křen.

Bažant dušený na žampionech

vložil/a: petra | vloženo 01. 11. 2009, 18:24:29 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1688

Suroviny:
Na 4 porce potřebujete: 1320g bažant, 40g slanina, 20g máslo, 60g tuk, 40g čerstvé žampiony, 8g hladká mouka, 12g sůl, 80g cibule

Myslivecká pečeně z hovězí kýty

vložil/a: petra | vloženo 01. 11. 2009, 16:21:14 | reakce: 0 | počet zobrazení: 4061

Suroviny:
800g hovězího masa z kýty, 50g slaniny, sůl, mletý pepř, 70g sádla (lze nahradit olejem), 1 velká cibule, 150g kořenové zeleniny, 1 rajče, 4 kuličny nového koření, 6 kuliček pepře, špetka tymiánu, 1 bobkový list, 30g másla, 0,5dl koňaku, 50g pikantní směsi.

Myslivecká roláda

vložil/a: petra | vloženo 01. 11. 2009, 15:59:40 | reakce: 1 | počet zobrazení: 1732

Suroviny:
25 dkg vepřového masa (kýta, plecko), 50 dkg hovězího zadního masa, 5 dkg anglické slaniny, mletý pepř, sůl, 1dcl bílého vína, 2 cibule, 2 mrkve, 2 petržele, jalovec, bobkový list, kuličky pepře.

    
Přidat recept
Vaše jméno:
Název tématu:
Text:
Přiložit obrázky:
(nepovinné)




Jaký den následuje po pátku?
(ochrana proti spamu)