VIDEA PRO MYSLIVCE, LOVCE, LESÁKY - nový video magazín

Chovatelské potřeby KARMEX

VIDEA PRO MYSLIVCE, LOVCE, LESÁKY - nový video magazín

Hunting-shop.cz

Hunting-shop BAZAR

Hunting-shop FOTOGALERIE

AFARS - Ready made clothing for hunting

Strelci.com

Gunlex.cz

Awald.sk

Irský teriér

Chovatelské potřeby KARMEX

Přihlásit se
Vaše jméno/přezdívka:
Vaše heslo:

> registrace
> zapomenuté heslo

walther pp

autor: bajza2000 | vloženo 15. 12. 2011, 21:05:32 | reakce: 5 | počet zobrazení: 392

Mám velikou prozbu . Mohl by mi někdo poradit při výběru walther pp? Dost těžko se v tomto orientuji .Rozhodl jsem se pořídit tuto zbran protože jsem oní slyšel jen to dobré pominuli kousání mezi ukazováčkem a palcem. Opravdu nevím zda koupit předválečného němce Zella Mehlis nebo povalečného Manurhina či výrobek z Ulmu a proč walther pp, a ne walther ppk. Mám již několik zbraní ale nevhodné na košení a tato zbran se mi velice líbí.

Reakce (řazené od nejnovějších):
autor: Jiří Spáčil (neregistrovaný) | vloženo 20. 03. 2012, 22:03:24 reagovat

Zásadní rozdíl je pár gramů váhy a trošku jinačí ozub( bicího kohout) PP cca700 gramu, protože to byla 9 Br 8 ranný PPK 600 gramů 7,65 (7 nábojů) a v 9 (6) nábojů to dělalo ten rozdíl váhy, jinak velice podobný jim je pozdější TPH na první pohled se pozná dle toho že bicí kohout je jakoby více do závěru( vyčnívá ho menší část) oproti PP či PPK, jinak pokud nevyžaduješ přesně tuhle zbraň tak s jejich osvědčená konstrukce vychází hodně jiných s menšími či většími upravami jako napříkald SIG P230, madarské kopie od firmy Fég, nebo větší odvozená zbraň od CZ známá jako CZ 82 nebo známější označení pro civilní trh 83 kterou ve slušném stavu koupíš dneska už i kolem 2500Kč

autor: jarda (neregistrovaný) | vloženo 16. 02. 2012, 21:18:01 reagovat

těžší o pár deka

autor: jarda (neregistrovaný) | vloženo 16. 02. 2012, 21:17:16 reagovat

mrkni na Brymová zbraně a tam je pěknej za 9500

autor: Raven (neregistrovaný) | vloženo 02. 01. 2012, 17:00:15 reagovat

Vyskusat, postrielat. Mna PPK bolestivo kuse medzi palec a ukazovak. PP menej. A to uz po 50 ranach. Zalezi ako ti bude sediet v ruke, urcite si ju skus. Ak chces zbran na osobnu ochranu, tak modernu, walther zella mehlis ma skoro 70 rokov, jednak skoda nicit a jednak, zbran na ktorej zavisi moj zivot muzi byt v spickovom stave, starucke zbrane patriA do vytriny, nove na opasok. Ja mam Glock 26.Tolko moja oobna skusenost

autor: Rudolf Husák (neregistrovaný) | vloženo 23. 12. 2011, 16:35:15 reagovat

PPK je jedinečná válečná pistole, kontrarozvědka ji nosila jako velmi oblíbenou,lehkou a spolehlivou zbraň po celou II světovou válku a filmový idol J.B. jedině PPK,PP je určitě těžší,asi tak,můj názor.

Reagovat na téma "walther pp"
Vaše jméno:
Text:
Přiložit obrázky:
(nepovinné)