VIDEA PRO MYSLIVCE, LOVCE, LESÁKY - nový video magazín

Chovatelské potřeby KARMEX

VIDEA PRO MYSLIVCE, LOVCE, LESÁKY - nový video magazín

Hunting-shop.cz

Hunting-shop BAZAR

Hunting-shop FOTOGALERIE

AFARS - Ready made clothing for hunting

Strelci.com

Gunlex.cz

Awald.sk

Irský teriér

Chovatelské potřeby KARMEX

Přihlásit se
Vaše jméno/přezdívka:
Vaše heslo:

> registrace
> zapomenuté heslo

Meopta Přerov - výroba puškohledů

autor: Jirka | vloženo 30. 10. 2011, 08:31:09 | reakce: 3 | počet zobrazení: 732

Podívejte se na stručný, přehledný a ojedinělý pohled na výrobu puškohledů firmy Meopta – optik, Přerov.

VIDEO ZDE: http://www.videapro.cz/…ptik-prerov/

Meopta Přerov - výroba puškohledů Meopta Přerov - výroba puškohledů Meopta Přerov - výroba puškohledů Meopta Přerov - výroba puškohledů
Reakce (řazené od nejnovějších):
autor: Mir.Kučera (neregistrovaný) | vloženo 27. 01. 2012, 13:46:32 reagovat

Asi před 20ti lety jsem zakoupil puškohled Artemis 3–9×42.Jsem s ním velice spokojen,avšak minulý týden jsem zjistil,že se zasekl variábl.Jde nastavit pouze od 6ti do 9ti.Nevím v čem je problém.Poslal bych ho do opravy,ale nevím kam a hlavně si myslím,že po opravě již nebude v dusíkové atmosféře.Můžete mi poradit,případně odborně opravit?Jsem z Českolipska­.Děkuji,Kučera

autor: Miloš Slaný - Meopta (neregistrovaný) | vloženo 01. 11. 2011, 17:07:33 reagovat

Vážený pane Altmanne!
Závěrečnou etapou výroby puškohledů Meopta je samozřejmě komplexní výstupní kontrola podle předepsaných technických podmínek, kromě toho všechny díly, z nichž se puškohled sestavuje, procházejí mezioperačními kontrolami, které zamezují tomu, aby se na montáž dostala mimotoleranční součástka. Kontrola těsnosti je pouze jednou z operací výstupní kontroly a jejím zařazením do videa jsme chtěli zdůraznit fakt, že tato zkouška se provádí u všech kusů, nikoliv pouze namátkově. Jistě chápete, že do 5 minutového spotu lze dát jen to nejpodstatnější – detailní popis kontroly by vydal na celovečerní film a to nebylo naším úmyslem. Vaše poznámka nicméně svědčí o pozorném sledování spotu, což mne těší a děkuji Vám za to! :-)

autor: Harald Altmann (neregistrovaný) | vloženo 01. 11. 2011, 01:06:08 reagovat

Trochu mě mate konečná kontrola. Zkouška na vodotěsnost je jistě v pořádku, ale co to hlavní? Zkouška funkce mechaniky a optické soustavy? Ta se neprovádí?!?

Reagovat na téma "Meopta Přerov - výroba puškohledů"
Vaše jméno:
Text:
Přiložit obrázky:
(nepovinné)