VIDEA PRO MYSLIVCE, LOVCE, LESÁKY - nový video magazín

Chovatelské potřeby KARMEX

VIDEA PRO MYSLIVCE, LOVCE, LESÁKY - nový video magazín

Hunting-shop.cz

Hunting-shop BAZAR

Hunting-shop FOTOGALERIE

AFARS - Ready made clothing for hunting

Strelci.com

Gunlex.cz

Awald.sk

Irský teriér

Chovatelské potřeby KARMEX

Přihlásit se
Vaše jméno/přezdívka:
Vaše heslo:

> registrace
> zapomenuté heslo

Setkání vůdců honičů

autor: Jirka | vloženo 10. 10. 2011, 19:11:36 | reakce: 2 | počet zobrazení: 317

Setkání vůdců honičů umožnilo všem myslivcům – kynologům načerpat nové rady a tipy. Spousta zajímavých lidí a informací. Víte jak probíhají hony ve Švédsku? Jaký je nejlepší obojek pro psa? Co všechno dokáže vytvořit rytec? Podívejte se na první i druhý díl!

1.díl VIDEO ZDE: http://www.videapro.cz/…y;icu-1-dil/
2.díl VIDEO ZDE: http://www.videapro.cz/…y;icu-2-dil/

Setkání vůdců honičů Setkání vůdců honičů
Reakce (řazené od nejnovějších):
autor: Harald Altmann (neregistrovaný) | vloženo 13. 10. 2011, 00:43:05 reagovat

Tak jsem si, Pavle, prohlédl obě videa a už mě se.e, že jsem se v té době válel u moře. Zdá se mi to jako velice pěkné a hlavně poučné setkání. Doufám, že mi příští rok dáš včas navědomí termín, aby mi moje milovaná polovička mohla naplánovat dovolenou před nebo po.

autor: Konvalina Pavel (neregistrovaný) | vloženo 12. 10. 2011, 13:42:21 reagovat

Lidi které jsem pozval já i můj kolega jsme zvali tak aby to byli lidi se zájmem o kynologii,věděli jsme jsme že pejsci jsou jejich životem a celý život je provázejí.Pos­louchat Petra Z,Járu R,Petru H,Mvdr Pavliše ale i začínajícího kynologa Pavla H kteří přednášeli nám bylo všem velkou ctí.Začátek akce díky trubačům byl něčím úžasným a závěr videa za zvuku svolávacího rohu vůdce honičů to je něco nádherného.
Tentokrát jsi Baltazare zasáhl svou prací duši kynologa.Ta parta tam je parta správných chlapů.Chlapů ač na povrchu tvrdých přesto s obrovským srdcem v tělě.
Horidóóóó

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5
Reagovat na téma "Setkání vůdců honičů"
Vaše jméno:
Text:
Přiložit obrázky:
(nepovinné)