Dobrý den.
Chtěl bych pomoci nacenit a odhadnout rok výroby u této brokovnice.
Je to broková dvojka SAUER a SOHN ,r.16/65 ,zámky Holland & Holland
,pažba MonteCarlo ,vyhazovače ,nikde žádná vůle ,zrcadlové hlavně
Děkuji za každou odpověď.Lovu,lesu zdar
Martin
Doporučuji se zkusit obrátit přímo na výrobce, dle foto sdělí přibližný rok výroby, tato firma pořád existuje a jen mezi námi, levně bych jí nedával, povím to jinak, Zbrojovky v Suhlu konkrétně tato mají dosti značnou tradici a renomé a hlavně i kvalitu, mají dokonce i vlastní systém vypoštení bicího mechaniznu v případě že si střelec rozmyslí střelbu aniž by bylo nutné vybití zbraně jak tomu je u klasických loveckých dvojek, mají nato patent, tato zbraň to asi ještě mít nebude, ale jsou to zbraně vyhledávaníé hlavně lovci u nás označovanými jako vyšší společnost, protože co si pamatuji když jsem byl v Rakousku tak nová zbraň od nich v uplně základním provedení a jako jednuška vycházela v přepočtu na něco kolem 65 tisíc a to byl rok cca 2002–03 než jsem skončil školu ve zbrojovce v UB takže pokud je zbraň v dobrém stavu máte doma unikatní kousek a za unikáty se přeci dobře platí, v případě nějakých dotazů stačí nechat zde reakci a já Vám dám další info, ale nevím jak tu v ČR to funguje, nikdy jsem to nezjištoval, ale přímo v Rakousu i Německu existují přímo aukční síně pro milovníky zbraní a s nimi spolupracují starožitníci specializující se na takovéto zbraně a ti Vám zbraň nacení a ve většině případů i většinou zajistí kupce či sprostředkují výkup nebo prodej zbraně, protože pro většinu zbraní mají vitipované potencionílní kupce.