VIDEA PRO MYSLIVCE, LOVCE, LESÁKY - nový video magazín

Chovatelské potřeby KARMEX

VIDEA PRO MYSLIVCE, LOVCE, LESÁKY - nový video magazín

Hunting-shop.cz

Hunting-shop BAZAR

Hunting-shop FOTOGALERIE

AFARS - Ready made clothing for hunting

Strelci.com

Gunlex.cz

Awald.sk

Irský teriér

Chovatelské potřeby KARMEX

Přihlásit se
Vaše jméno/přezdívka:
Vaše heslo:

> registrace
> zapomenuté heslo

odhad ceny

autor: Martin Kadlec | vloženo 07. 10. 2011, 11:01:27 | reakce: 1 | počet zobrazení: 808

Dobrý den.
Chtěl bych pomoci nacenit a odhadnout rok výroby u této brokovnice.
Je to broková dvojka SAUER a SOHN ,r.16/65 ,zámky Holland & Holland ,pažba MonteCarlo ,vyhazovače ,nikde žádná vůle ,zrcadlové hlavně
Děkuji za každou odpověď.Lovu,lesu zdar
Martin

odhad ceny odhad ceny odhad ceny odhad ceny odhad ceny
Reakce (řazené od nejnovějších):
autor: Jiří Spáčil (neregistrovaný) | vloženo 20. 03. 2012, 23:14:04 reagovat

Doporučuji se zkusit obrátit přímo na výrobce, dle foto sdělí přibližný rok výroby, tato firma pořád existuje a jen mezi námi, levně bych jí nedával, povím to jinak, Zbrojovky v Suhlu konkrétně tato mají dosti značnou tradici a renomé a hlavně i kvalitu, mají dokonce i vlastní systém vypoštení bicího mechaniznu v případě že si střelec rozmyslí střelbu aniž by bylo nutné vybití zbraně jak tomu je u klasických loveckých dvojek, mají nato patent, tato zbraň to asi ještě mít nebude, ale jsou to zbraně vyhledávaníé hlavně lovci u nás označovanými jako vyšší společnost, protože co si pamatuji když jsem byl v Rakousku tak nová zbraň od nich v uplně základním provedení a jako jednuška vycházela v přepočtu na něco kolem 65 tisíc a to byl rok cca 2002–03 než jsem skončil školu ve zbrojovce v UB takže pokud je zbraň v dobrém stavu máte doma unikatní kousek a za unikáty se přeci dobře platí, v případě nějakých dotazů stačí nechat zde reakci a já Vám dám další info, ale nevím jak tu v ČR to funguje, nikdy jsem to nezjištoval, ale přímo v Rakousu i Německu existují přímo aukční síně pro milovníky zbraní a s nimi spolupracují starožitníci specializující se na takovéto zbraně a ti Vám zbraň nacení a ve většině případů i většinou zajistí kupce či sprostředkují výkup nebo prodej zbraně, protože pro většinu zbraní mají vitipované potencionílní kup­ce.

Reagovat na téma "odhad ceny"
Vaše jméno:
Text:
Přiložit obrázky:
(nepovinné)