VIDEA PRO MYSLIVCE, LOVCE, LESÁKY - nový video magazín

Chovatelské potřeby KARMEX

VIDEA PRO MYSLIVCE, LOVCE, LESÁKY - nový video magazín

Hunting-shop.cz

Hunting-shop BAZAR

Hunting-shop FOTOGALERIE

AFARS - Ready made clothing for hunting

Strelci.com

Gunlex.cz

Awald.sk

Irský teriér

Chovatelské potřeby KARMEX

Přihlásit se
Vaše jméno/přezdívka:
Vaše heslo:

> registrace
> zapomenuté heslo

Myslivecká kynologie - Welššpringršpaněl, 1.díl

autor: Jirka | vloženo 10. 07. 2011, 13:46:10 | reakce: 4 | počet zobrazení: 601

Nové myslivecké plemeno ( Welššpringršpaněl ) v rubrice „Myslivecká kynologie“ na VideaPro.cz.
Původ, vzhled, charakteristika, povaha. To všechno obsahuje první díl!
VIDEO ZDE: http://www.videapro.cz/…panel-1-dil/

Myslivecká kynologie - Welššpringršpaněl, 1.díl Myslivecká kynologie - Welššpringršpaněl, 1.díl Myslivecká kynologie - Welššpringršpaněl, 1.díl
Reakce (řazené od nejnovějších):
autor: Honza (neregistrovaný) | vloženo 23. 07. 2011, 20:59:21 reagovat

Myslím že tou dobou už budu konečně zpátky z malty, a pokud to bude možné a budu-li v dosahu, tak se s Vámi rád potkám… už jen proto že to budu mít v revíru.
A pokud nevíte koho udělat vítězem BZH příští rok, tak tady máte jednoho zájemce :-)
(všichni co nás neznáte: tu poslední větu berte jako pokus o vtip)

Foto 1
autor: Konvalina Pavel (neregistrovaný) | vloženo 21. 07. 2011, 23:15:03 reagovat

Jak je vidět,každý natáčíme tu svou Encyklopedii.Já s měkkým a ty kamaráde s tvrdým.Ovšem myšlenka je stejná.Když můj mladší syn vyhrál BZH a v rodokmenu našel zapsáno hlasitý u kusu řekl mi – teď už táto chápu Honzíka když na vyhlášení jeho oči byly plné slz.......
To je kamaráde kynologie!!!Dou­fám,že se na srazu vůdců honičů sejdem.Horidóóó

Foto 1
autor: Honza (neregistrovaný) | vloženo 12. 07. 2011, 09:25:34 reagovat

Ahoj,
Encyklopedie – zní stejně vypadá lépe…
Laťku jsi nasadil vysoko, těžko ji přeskočit… alespoň neshodit se budu snažit.
Každopádně jsem zjistil, že dívat se na obrazovku je jednoduší než v ní vystupovat…
Takže doufám že se bavíš :-) a o to nám jde nejvíc
Manželka se vždy těšila na další díl ABJ, aby vyděla Pavla pod pantoflem (uťáplého), teď už má pod pantoflem i mě :-) to jsme dopadli, kamaráde

Foto 1 Foto 2
autor: Konvalina Pavel (neregistrovaný) | vloženo 11. 07. 2011, 09:20:29 reagovat

Honzíku,je vidět že naše kynologická enciklopedie zdárně pokračuje a to je dobře.Tak ať se ti kamaráde daří!!

Foto 1
Reagovat na téma "Myslivecká kynologie - Welššpringršpaněl, 1.díl"
Vaše jméno:
Text:
Přiložit obrázky:
(nepovinné)