VIDEA PRO MYSLIVCE, LOVCE, LESÁKY - nový video magazín

Chovatelské potřeby KARMEX

VIDEA PRO MYSLIVCE, LOVCE, LESÁKY - nový video magazín

Hunting-shop.cz

Hunting-shop BAZAR

Hunting-shop FOTOGALERIE

AFARS - Ready made clothing for hunting

Strelci.com

Gunlex.cz

Awald.sk

Irský teriér

Chovatelské potřeby KARMEX

Přihlásit se
Vaše jméno/přezdívka:
Vaše heslo:

> registrace
> zapomenuté heslo

Myslivecká kynologie - Alpská braka jezevčíkovitá 5.díl

autor: Jirka | vloženo 11. 06. 2011, 19:54:27 | reakce: 3 | počet zobrazení: 1523

Podívejte se na poslední, 5 díl našeho seriálu. Rady a praktické zkušenosti nejenom pro začínající kynology.

VIDEO ZDE: http://www.videapro.cz/…ovita-5-dil/

Myslivecká kynologie - Alpská braka jezevčíkovitá 5.díl
Reakce (řazené od nejnovějších):
autor: Rinko (neregistrovaný) | vloženo 30. 06. 2011, 18:01:37 reagovat

Perfektné Pavle ako vždy.Škoda že nebývaš bližšie..:-)

Foto 1
autor: Dědoušek (neregistrovaný) | vloženo 20. 06. 2011, 23:30:00 reagovat

Připojuji se s velkým poděkováním za Tvou obětavost natočit podle mne velmi zdařilý seriál o brace jako první !!! Dobře si uvědomuji, že nelze vtěsnat do poměrně krátkých střihů vše, co by se dalo k tomuto plemeni uvést. (To jen k případným kritikům). Myslím, že to byl dobrý počinek pro propagaci Alpské braky jezevčíkovité a jak jsem si přečetl z reakcí, pomohl jsi tím i rozšířit naše řady ! Se zvoláním horidóóó ! Dědoušek

Foto 1
autor: Tomáš kvasnička (neregistrovaný) | vloženo 15. 06. 2011, 11:02:25 reagovat

Chci moc poděkovat Pavlovi za krásně zpracovaný a poučný seriál o brakách. Od prvního dílu jsem se vždycky už těšil na další, teď jsem trochu smutný, že 5. díl už byl poslední. Ale chápu, že příležitost musí dostat i jiná plemena. Všem budoucím chovatelům psů moc doporučuji. Braka bude můj první pejsek a osud tomu chtěl, že Pavel začal zrovna brakou.Navíc jsem se zúčastnil i výcvikového dne, kde se jeden z dílů natáčel a tam jsem měl možnost se s Pavlem Konvalinou poznat osobně. Od té doby od něho čerpám cenné informace a rady jak začít s prvním pejskem. Ještě jednou Pavlovi a kameramanovi veliký dík.

Reagovat na téma "Myslivecká kynologie - Alpská braka jezevčíkovitá 5.díl "
Vaše jméno:
Text:
Přiložit obrázky:
(nepovinné)