VIDEA PRO MYSLIVCE, LOVCE, LESÁKY - nový video magazín

Chovatelské potřeby KARMEX

VIDEA PRO MYSLIVCE, LOVCE, LESÁKY - nový video magazín

Hunting-shop.cz

Hunting-shop BAZAR

Hunting-shop FOTOGALERIE

AFARS - Ready made clothing for hunting

Strelci.com

Gunlex.cz

Awald.sk

Irský teriér

Chovatelské potřeby KARMEX

Přihlásit se
Vaše jméno/přezdívka:
Vaše heslo:

> registrace
> zapomenuté heslo

Kuna na půdě

autor: PETRA | vloženo 14. 01. 2011, 09:51:23 | reakce: 9 | počet zobrazení: 1378

Můžete mi prosím poradit, jak vypudit kunu z půdy

Reakce (řazené od nejnovějších):
autor: Petrášek (neregistrovaný) | vloženo 25. 10. 2011, 17:06:56 reagovat

Jak je možné, že kuna buduje své hnízdo ve „skelné vatě“, která je velmi agresivní a způsobuje kožní potíže?
Že by to kuně nevadilo?

autor: jk (neregistrovaný) | vloženo 22. 10. 2011, 20:48:39 reagovat

Kromě naftalínu nic nezábírá a tak to dopadá

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5
autor: Franta. (neregistrovaný) | vloženo 09. 08. 2011, 10:42:04 reagovat

Dobrý den, kuna je velký problém, ale skuste po půdě rozházet lidské vlasy.( holič vám je jistě dá) S pozdravem franta

autor: Honza z Prahy (neregistrovaný) | vloženo 29. 06. 2011, 08:02:16 reagovat

Přestože bydlíme v Praze,byť ve vilové čtvrti sousedící s velkou zelenou plochou,usídlila se nám na půdě dvojvily kuna se všemi negativními důsledky.A to až do rozkousané izolace a promočeného stropu v podkroví.Přes všechny plašiče ,rádia,psí chlupy apod......Jako absolutně účinný prostředek jsem objevil (během jediného dne od aplikace) roztok chloru aplikovaný zahradním ručním postřikovačem na stromy na celou plochu půdy a do míst předpokládaného vniku na půdu.Od té doby kez kuny!! Ještě jednou jej zopakuji na podzim,pozor na koncentraci a vdechnutí,na druhou stranu se jedná i o desinfekci znečištěného prostoru.Použit byl chlor z bazénové technologie.

autor: Karel (neregistrovaný) | vloženo 20. 02. 2011, 19:45:54 reagovat

Vycpaná kuna,trus psa,lidské vlasy od holiče…

autor: Konvalina Pavel (neregistrovaný) | vloženo 17. 02. 2011, 07:45:34 reagovat

Kuna na půdě je obrovský problém.Ale jíž několik půd,stavení,stodol a firem jsem vyčistil.Postačí k tomu Petro jedno,dvě a to podle plochy dnes už neuznávaná tranzistorová radia na baterky.Slabě puštěné ji ruší natolik,že do pár dnů o ni ani nevíš!!

autor: Kamila (neregistrovaný) | vloženo 11. 02. 2011, 17:32:16 reagovat

Tak já jsem slyšela, že pomáhají nějaké sušené bylinky, které kunám „smrdí“, kdysi jsem to slyšela u babičky na vesnici, dnes ale už nevím jaké. Pokud se mi podaří něco zjisti, dám vědět. Kamila

autor: Petr K. (neregistrovaný) | vloženo 11. 02. 2011, 09:39:59 reagovat

Pokud vim prodávají se speciální plašičky vydávají ultrzvuk který zvířata nesnášejí.
Praktické zkušenosti nemám,ale prý to funguje.

autor: Josef (neregistrovaný) | vloženo 28. 01. 2011, 16:29:09 reagovat

Zjistit kudy tam leze a vše řádně ucpat.Nic jiného nefunguje.

Reagovat na téma "Kuna na půdě"
Vaše jméno:
Text:
Přiložit obrázky:
(nepovinné)