Můžete mi prosím poradit, jak vypudit kunu z půdy
Jak je možné, že kuna buduje své hnízdo ve „skelné vatě“, která
je velmi agresivní a způsobuje kožní potíže?
Že by to kuně nevadilo?
Kromě naftalínu nic nezábírá a tak to dopadá
Dobrý den, kuna je velký problém, ale skuste po půdě rozházet lidské vlasy.( holič vám je jistě dá) S pozdravem franta
Přestože bydlíme v Praze,byť ve vilové čtvrti sousedící s velkou zelenou plochou,usídlila se nám na půdě dvojvily kuna se všemi negativními důsledky.A to až do rozkousané izolace a promočeného stropu v podkroví.Přes všechny plašiče ,rádia,psí chlupy apod......Jako absolutně účinný prostředek jsem objevil (během jediného dne od aplikace) roztok chloru aplikovaný zahradním ručním postřikovačem na stromy na celou plochu půdy a do míst předpokládaného vniku na půdu.Od té doby kez kuny!! Ještě jednou jej zopakuji na podzim,pozor na koncentraci a vdechnutí,na druhou stranu se jedná i o desinfekci znečištěného prostoru.Použit byl chlor z bazénové technologie.
Vycpaná kuna,trus psa,lidské vlasy od holiče…
Kuna na půdě je obrovský problém.Ale jíž několik půd,stavení,stodol a firem jsem vyčistil.Postačí k tomu Petro jedno,dvě a to podle plochy dnes už neuznávaná tranzistorová radia na baterky.Slabě puštěné ji ruší natolik,že do pár dnů o ni ani nevíš!!
Tak já jsem slyšela, že pomáhají nějaké sušené bylinky, které kunám „smrdí“, kdysi jsem to slyšela u babičky na vesnici, dnes ale už nevím jaké. Pokud se mi podaří něco zjisti, dám vědět. Kamila
Pokud vim prodávají se speciální plašičky vydávají ultrzvuk který
zvířata nesnášejí.
Praktické zkušenosti nemám,ale prý to funguje.
Zjistit kudy tam leze a vše řádně ucpat.Nic jiného nefunguje.