Hunting-shop.cz

Hunting-shop BAZAR

Hunting-shop FOTOGALERIE

AFARS - Ready made clothing for hunting

Strelci.com

Gunlex.cz

Awald.sk

Irský teriér

Přihlásit se
Vaše jméno/přezdívka:
Vaše heslo:

> registrace
> zapomenuté heslo


Hunting-shop FÓRUM - zajímavé články a diskuze s loveckou tématikou


Pytláci versus myslivci

vložil/a: petra | vloženo 02. 03. 2010, 11:26:16 | reakce: 0 | počet zobrazení: 2861

Novela trestního zákoníku o pytláctví.

Myslivecké výstavy 1-6/2010

vložil/a: petra | vloženo 04. 02. 2010, 12:54:09 | reakce: 0 | počet zobrazení: 4137

Přehled mysliveckých výstav v první polovině roku 2010

Světová výstava vývoje myslivectví a lovectví 2010

vložil/a: petra | vloženo 04. 02. 2010, 12:23:19 | reakce: 0 | počet zobrazení: 4245

Doprovodný program ke Světové výstavě vývoje myslivectví a lovectví
21.-28.3.2010 Brno

Výstavy Lysá nad Labem 2010

vložil/a: petra | vloženo 03. 02. 2010, 15:46:07 | reakce: 0 | počet zobrazení: 6174

Kalendář veletržních akcí Lysá nad Labem 2010

Výstavy Brno 2010

vložil/a: petra | vloženo 03. 02. 2010, 15:30:08 | reakce: 0 | počet zobrazení: 2437

Kalendář veletržních akcí Brno 2010

Zajímavé odkazy na kynologické spolky

vložil/a: petra | vloženo 03. 02. 2010, 14:51:05 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1885

Kynologické spolky

Termín sčítání zvěře pro honitby VLS ČR, s.p. 2010

vložil/a: petra | vloženo 03. 02. 2010, 13:43:32 | reakce: 0 | počet zobrazení: 2195

Určení termínu sčítání zvěře pro honitby VLS ČR, s.p. v roce 2010

Výstavy České Budějovice 2010

vložil/a: petra | vloženo 03. 02. 2010, 13:14:40 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1583

Kalendář veletržních akcí České Budějovice 2010

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou

vložil/a: petra | vloženo 02. 02. 2010, 17:33:24 | reakce: 0 | počet zobrazení: 3135

Suroviny:
Na 4 porce potřebujete: 400g kančí kýta bez kosti, 60g tuk, 60g kořenová zelenina, 60g rybízová zavařenina, 40g brusinky kompotové, 40g pomeranč, 8g křen, 20g hladká mouka, 12g sůl, 0,8g divoké koření, 40g cibule, 12g anglická hořčice, 0,4g muškátový oříšek, 2cl červené víno.

Bažant po českém způsobu

vložil/a: petra | vloženo 02. 02. 2010, 17:26:11 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1669

Suroviny:
Na 4 porce potřebujete: 1320g bažant, 40g slanina, 40g bílá husí játra, 20g máslo, 60g tuk, 20g lanýže, 8g hladká mouka, 12g sůl, 0,8g pepř a nové koření, 40g cibule

Bažant pečený s bramborovou kaší

vložil/a: petra | vloženo 02. 02. 2010, 17:21:33 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1309

Suroviny:
bažant, sůl, 60g slaniny, 3 zrnka pepře, cibule, 40g másla, 20g hladké mouky

Bažant pečený na rožni

vložil/a: petra | vloženo 02. 02. 2010, 17:20:28 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1392

Suroviny:
Na 4 porce potřebujete: 1320g bažant, 60g slanina, 20g máslo, 40g tuk, 8g hladká mouka, 12g sůl, 0,4g pepř mletý

Paštika z bažanta

vložil/a: petra | vloženo 02. 02. 2010, 17:19:28 | reakce: 0 | počet zobrazení: 2477

Suroviny:
Na 4 porce potřebujete: 1000g bažant, vepřový bůček 100g, 80g slanina, 100g bílá husí játra, 32g vejce, 20g lanýže, 40g cibule, 4g smetana (12%), 12g sůl, 0,8g paštikové koření, 60g tuk, (0,8g koňak)

Divoká husa, kachna na víně

vložil/a: petra | vloženo 02. 02. 2010, 17:18:44 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1772

Suroviny:
Na 4 porce potřebujete: 1880g kachna, nebo husa, 60g tuk, 60g kořenová zelenina, 40g rybízová zavařenina, 12g brusinky, 40g citrón, 32g hladká mouka, 20g cukr, 12g sůl, 0,8g divoké koření, 2g ocet (8%), cibule 40g, 2cl červené víno

Divoká husa, kachna pečená po tyrolsku

vložil/a: petra | vloženo 02. 02. 2010, 17:17:07 | reakce: 0 | počet zobrazení: 2664

Suroviny:
Na 4 porce potřebujete: 1880g kachna, nebo husa, 20g máslo, 60g tuk, 60g kořenová zelenina, 120g jablka, 20g rybízová zavařenina, 8g hladká mouka, 20g cukr, 12g sůl, 0,8g divoké koření, 2cl červené víno

Divoká husa, kachna pečená na slanině

vložil/a: petra | vloženo 02. 02. 2010, 17:07:44 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1813

Suroviny:
4 porce potřebujete: 1880g kachna, nebo husa, 60g slanina, 20g máslo, 60g tuk, 60g cibule, 8g hladká mouka,12g sůl, 0,8g divoké koření

Jelení guláš s chlebem

vložil/a: petra | vloženo 01. 02. 2010, 17:36:02 | reakce: 0 | počet zobrazení: 2905

Suroviny:
Suroviny: 800g předního jeleního masa, 60g sádla (nebo oleje), 1 velká cibule, mletá červená paprika, mletý pepř, sůl, 1-2 stroužky česneku, trochu majoránky a kmínu, 40g hladké mouky, 1dl červeného vína

Kančí kýta se šípkovou omáčkou

vložil/a: petra | vloženo 01. 02. 2010, 17:34:33 | reakce: 3 | počet zobrazení: 3685

Suroviny:
Na 4 porce potřebujete: 400g kančí kýta bez kosti, 20g máslo, 60g tuk, 60g kořenová zelenina, 60g šípková zavařenina, 40g citron, 40g hladká mouka, 20g cukr, 12g sůl, 1,2g divoké koření, 40g cibule, 0,8g mletá skořice, 2cl ocet (8%), 2cl červené víno.

Vyhláška o době lovu zvěře

vložil/a: petra | vloženo 15. 12. 2009, 19:28:25 | reakce: 2 | počet zobrazení: 7028

Vyhláška o době lovu zvěře ze dne 7.6.2002

Zákon o myslivosti 449 Sb.

vložil/a: petra | vloženo 15. 12. 2009, 19:07:10 | reakce: 3 | počet zobrazení: 13739

Zákon o myslivosti 449 Sb. ze dne 27.11.2001

Jak lovit v noci?

vložil/a: petra | vloženo 10. 11. 2009, 11:11:01 | reakce: 7 | počet zobrazení: 20709

Myslivci se hádají, jestli se má zvěř střílet pomocí nočního vidění

Sokolnictví

vložil/a: petra | vloženo 02. 11. 2009, 14:48:47 | reakce: 0 | počet zobrazení: 4649

Sokolnictví je zvláštní způsob lovu, pomocí vycvičených dravců, především sokolů, jestřábů a orlů.

Jedná se o tradiční oblast lovectví, která používá své vlastní metody, úlovky a filozofii. Člověk, který tuto činnost vykonává se nazývá sokolník.

Bažant na smetaně s houskovým knedlíkem

vložil/a: petra | vloženo 01. 11. 2009, 18:49:43 | reakce: 0 | počet zobrazení: 2770

Suroviny:
bažant, 40g másla, půl cibule, sůl, 50g slaniny, několik zrnek pepře, 20g másla na potírání, 2,5 dl kyselé smetany, citrónová šťáva a křen.

Bažant dušený na žampionech

vložil/a: petra | vloženo 01. 11. 2009, 18:24:29 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1688

Suroviny:
Na 4 porce potřebujete: 1320g bažant, 40g slanina, 20g máslo, 60g tuk, 40g čerstvé žampiony, 8g hladká mouka, 12g sůl, 80g cibule

Myslivecká pečeně z hovězí kýty

vložil/a: petra | vloženo 01. 11. 2009, 16:21:14 | reakce: 0 | počet zobrazení: 4061

Suroviny:
800g hovězího masa z kýty, 50g slaniny, sůl, mletý pepř, 70g sádla (lze nahradit olejem), 1 velká cibule, 150g kořenové zeleniny, 1 rajče, 4 kuličny nového koření, 6 kuliček pepře, špetka tymiánu, 1 bobkový list, 30g másla, 0,5dl koňaku, 50g pikantní směsi.

Myslivecká roláda

vložil/a: petra | vloženo 01. 11. 2009, 15:59:40 | reakce: 1 | počet zobrazení: 1732

Suroviny:
25 dkg vepřového masa (kýta, plecko), 50 dkg hovězího zadního masa, 5 dkg anglické slaniny, mletý pepř, sůl, 1dcl bílého vína, 2 cibule, 2 mrkve, 2 petržele, jalovec, bobkový list, kuličky pepře.

Stanovisko České lesnické společnosti

vložil/a: petra | vloženo 01. 11. 2009, 10:17:58 | reakce: 0 | počet zobrazení: 1377

Stanovisko České lesnické společnosti k „Prohlášení České botanické společnosti k biologickým a ekologickým aspektům hospodaření v českých lesích“

Strana: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 |  38 

založit nové téma
Vyberte kategorii:
Vaše jméno:
Název tématu:
Text:
Přiložit obrázky:
(nepovinné)




Jaký den následuje po pátku?
(ochrana proti spamu)